Server & lagring

Server lösningar med mer prestandard på mindre yta.
micro-cloude server

Micro-cloud Server

Micro-Cloud Server med hög densitet. från 3 till 12 noder hot-swap, och varje nod fungerar oberoende av varandra, slutanvändaren kan konfigurera nodens kvantitet i enlighet med behov. Används allmänt för molnberäkning, sökmotor, webbhotell, CDN, videoserver, socialt nätverk / FTP och så vidare.

HD Server

4x noder på 2U-höjd och 2x Intel® Xeon® E5-2600 V3 / V4-serien processorer i varje nod. Tillämpas för att användas för Desktop virtualisering, stor grafikåtergivning, molnplattform och andra nätverksapplikationer i stor skala med höga prestandakrav. Prestandan på 2U för hela systemet är flera gånger mer än vad traditionell 2U rackmonterade server klarar.

HD-Server_4-noder-500
GPU_Server

GPU server

GPU Server som stödjer Intel® Purley skalbara serieprocessorer CPU 81XX (Platinum), 61XX (guld), 41XX (silver), 31XX (brons), som är förbättrad när det gäller antal kärnor, frekvens, cache, NT-kanal. Stöd DDR4-minneteknologi och upp till 3 TB RAM-minne med 24 DIMM-platser för att möta efterfrågan på olika applikationer. Upp till 12x dubbelbredd GPU full höjd i 4U-system för valfri, kompatibel med NVIDIA GTX- och RTX-serien utan ändringar och tillbehör, ojämförbar och utmärkt arkitektur för den mest kraftfulla datorkapaciteten.

SMB Server

Server 1U-2U dual-socket rackmonterade serverbarebonesystem , utvecklat för SMB och efterfrågan från marknaden. Hela systemarkitekturen är baserad på modulär design, vilket är bra för flexibel konfiguration och underhåll.
SMB_Server
Lagring_HA

Lagring dubbel aktiv HA

Lagringsprodukter med två kontrollmoduler sammankopplade via X8 PCI-E 3.0 NT för cache-spegling. Hela systemet är baserat på en kabelfri, modulär konstruktion för att underlätta underhåll och service.

HD lagring Server

HD lagring server är en stor kapacitet, låg effekt, lagringsprodukt med hög täthet för datacenter, streaming media redigering, storskalig centraliserad övervakning och molnlagringsapplikationer.

HD_Lagring
Scroll to Top