Nätverk & Kommunikation SMB

Smartare nätverks lösningar i världsklass för SMB​

Switchar

SMB-switchar inkluderar omanagerade och managerade, med företagskvalitet och specifikationer som icke-blockerande arkitektur, stor buffert, full ports PoE out och 6KV-blixtskydd, som uppfyller olika behov i olika scenarier som kedjebransch, hotell, kontor och IP-kameror. Med en enkelhet i start och drift som få är vana vid. Med flexibel hybridhanteringsalternativ (Cloud / Kontroller / fristående).

wifi

Wifi AP-design med flexibel hybridhanteringsalternativ (Cloud / Kontroller / fristående) för att kunna tillgodose olika behov i olika miljöer. Takmontering och väggplatta för bästa alternativ med en tillförlitlighet i företagskvalitet och elegant design som garanterar utmärkt WiFi-täckning och modernt utsende.

Gateway

EasyGate (EG) Nästa generation Unified Security Gateway är en multifunktionell Cloud Managed Security Gateway för olika branscher. EG Gateway är utrustad med högpresterande multikärniga hårdvaruarkitektur och stöder ett brett utbud av funktioner som högpresterande NAT, WAN-belastningsbalansering, smart flödeskontroll, online-beteendehantering, visualiserad IPsec VPN, webbautentisering, etc.

Cloud Service

Idealiska valet för Managed Service Provider (MSP). Har stöd för alla SMB produkter, Obegränsad kapacitet, multi användar stöd och gratis lifstids cloud service.

Nätverk & Kommunikation Enterprise

Smartare nätverks lösningar i världsklass för Enterprise

switchar

Ruijie Networks en av de tidigaste leverantörerna av switchar i Kina, Har utvecklat flera switch-serier för datacenternätverk och campusnätverk. För närvarande har Ruijie-switchar antagits i stor utsträckning inom olika sektorer så som Internet, finans, nätoperatör, regering, utbildning, företag och hälsovård etc.

wifi

Enterprise wifi för högdensitet och komplexa scenarier så som företag, universitet, skola, idrottsarenor, handel, transport, myndigheter och hotel. Med den patenterade tekniken X-Sense Smart Antenna, i-Share-lösningen som är avsedd för högdensitet och komplexa scenarier och Zero-roaming förfaranden.

gateway

RG-EG3000UE / XE nästa generations högpresterande integrerade gateway är en high-end gateway-produkt skräddarsydd för medelstora till stora nätverksscenarier som universitet, utbildningsbyrå, medelstora till stora företag och trådlösa städer. RG-EG3000UE / XE använder MIPS-hårdvaruarkitekturen med flera kärnor i kombination med Ruijies egenutvecklade snabbspeditionsteknologi för att ge snabba NAT-vidarebefordringsprestanda. Nästa generation av högpresterande integrerad gateway RG-EG3000UE / XE stöder en mängd funktioner, inklusive länkbalansering med flera länkar, smart DNS, applikations / användarbaserad routingsteknik, smart flödeskontroll, AAA (autentisering, godkännande och redovisning) gateway, online beteendehantering och visualiserad IPsec VPN. Med sin smarta schemaläggning och beteendehanteringsteknologi för nätverkstrafik kan RG-EG3000UE / XE effektivt optimera gateway-nätverket, förbättra serviceprestanda, hantera onlinebeteende och uppfylla kraven i storskaliga nätverk för en mängd olika industrier.

Router

Efter många år med hållbar utveckling och innovation har Ruijie betjänat ryggraden Internet-gateways i sektorn av finans, utbildning och myndigheter och stöttat en mängd olika scenarier, inklusive åtkomst, aggregering, kärna och mobilitet med pålitlig design och all- i-en-lösningar. För ytterligare förbättringar lanserade Ruijie
fullfunktions RSR-routerserien som innehåller routing, switching, VPN, brandvägg, överföring och applikationsplattform i en router med flera tjänster
och hög pålitlighet, som kan stödja olika routingscenarier, inklusive kärn, aggregering och tillgång. För att möta de växande behoven hos mobilt internet
utvecklade Ruijie branschledande routerserier som särskilt stöder 3G /4G-mobildata, som kan tillämpas i branschomfattande scenarier. Scenarioorienterad innovation har utformat utvecklingen av routrar för att möta de förändringarna av Internet-teknik och affärsinriktade krav på multitjänster. Routers som säkerställer en stadig affärsverksamhet som skyddas av en smart nätverksinfrastruktur och ger en förenklade användarupplevelsen.

Mjukvara

Intuitiv och smart programvaruplattformen har betjänat ett brett spektrum av sektorer, inklusive sjukhus, detaljhandel, högskola och SMB-kontor med flexibla och dynamiska förvaltningsplaner under åren. Programvaran för säkerhetshantering, tillsammans med AAA-tekniken, erbjuder en omfattande svit med nätverkssäkerhetskontroll inklusive NAC (Network Access Control). Nätverkshanteringsprogramvaran, med användarvänliga gränssnitt och övervakning i realtid av nätverksstatus, har kraftigt ökat effektiviteten i nätverksprestationshantering och konfiguration. Drivet av målet att stärka användarna med en enkel men ändå effektiv hanteringsplattform har Ruijie aldrig slutat utmärka sig inom automatisering, datainformation och enkel hanterbarhet i sina produkter. Den senaste MACC-plattformen, med en centraliserad hantering i molnet, gör det möjligt för användare att konfigurera, kontrollera och hantera nätverket med stor enkelhet. MACC frigör inte bara en betydande mängd IT-resurser, utan optimerar också nätverksstatusövervakning, inklusive åtkomstkontroll och autentisering med smidighet. MACC-plattformen erbjuder dessutom en helhetslösning för trådlös molnhantering med ett omfattande utbud av anpassade sociala medier interaktioner, inklusive landningsportal. Baserat på användaranalysen och affärsbehov ökar Ruijie-programvaran ditt företag att tjäna pengar på det sociala engagemanget med sina kunder, samtidigt som det ger högpresterande Wi-Fi-anslutning.
wis1

cloud service

Vi förstår din huvudvärk över trådlösa nät.

Scroll to Top