Helhetslösningar för digital media

Digital Signage för alla lösningar, behov & storlekar.
Digital Menu Board White Background Image (2)

Meny Skärmar

Digitala menyer är LCD-skärm i kommersiell kvalitet integrerad med spelare inuti för QSR-industrin. Vår kommersiella display för digitala menyer finns i storlekar från 32, 43, 49 och 55, med hög ljusstyrka, vilket gör dem möjligt att läsa i alla inomhus miljöer. Med sin Full HD kan skärmen tydligt visa all information och leverera bästa upplevelsen i alla inomhus miljöer.

Reklamskärmar

Våra nätverks baserade Digital Signage LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning för olika digitala skyltapplikationer så som finansiella organisationer, utbildningsorganisationer, transport, detaljhandel och hotel e.t.c… Reklamskärmarna har en inbyggd Full HD-mediaspelare, Full HD 1080P-skärm som ger kunden allt för bästa nätverks baserad digitala skyltningssystem och distribution.

poster-fri

Digitala affischer

Allt-i-ett fristående digitala skärmar med en elegant och smal design, med Full HD 1080p-upplösning, full visningsvinkel och hög ljusstyrka och hög kontrastration på 3000: 1, vilket gör att du kan leverera  kvalitetsbilder och fängslande information och meddelanden. Standard digital skyltkiosk finns i 43, 49, 55 och 65  är optimerade för olika marknader för att möta olika kundbehov.

ultra-sträckta skärmar

Ultra-sträckt skärmar med unika förhållanden, designad för begränsade utrymmen. Där dessa sträckta paneler, även kända som barskärmar, finns i olika storlekar, konfigurationer och ljusstyrkaalternativ för att göra dem till en perfekt mångsidig lösning för dina digitala skyltbehov och information och meddelandepublikationer. Dessa skärmar har framgångsrikt och ofta använts i detaljhandeln, kollektivtrafik, digitala menykort på snabbservice-restauranger och andra platser där man har dessa behov.

VIDEO WALL DB48D

Videoväggar

Bellaco’s videoväggar för inomhus och utomhus har olika panelstorlekar, ljusstyrka och teknik. Våra visningssystem är designade som videoväggssystem, med de smalaste ramen, högt kontrastförhållande, flexibelt och mycket bra monteringssystem. Bellaco’s videoväggslösningar är konstruerade för att leverera högkvalitativ bilder, videor och meddelanden till olika platser från kontrollrummet för övervakningsändamål eller på offentliga platser för digitala skyltapplikationer.

Dubbelsidiga fönsterskärmar

Trots två separata skärmar har de en tunnare profil än de flesta enkel-sidiga skärmar. De har ett anmärkningsvärt djup på bara 22 mm, vilket gör det möjligt för eleganta och moderna installationer.

fönster
high res screen

Skärmar med hög ljusstyrka

Professionella skärmar med hög ljusstyrka i olika storlekar från 32 tum till 65 tum. Med en ljusstyrka på 2500 nits ger dessa skärmar en tydlig synlighet med hög kontrastkvalitet med enhetliga färger, ljusstyrka och låg strömförbrukning. De är perfekt utformade för användning i direkt solljus, till exempel inomhusbelysning med hög styrka, semi-utomhus och butiksfönster.

Skärmar i stort format

Stor format serien är en linje med kommersiell skärm i Ultra HD (3840 × 2160). Med IPS-teknik och direkt-LED-bakgrundsbelysning som erbjuder en enastående bildkvalitet som är perfekt för digitala skyltapplikationer i olika affärsmiljöer inklusive företag, detaljhandel, hotel, transport och så vidare. Storlekar finns i 65 ”, 75”, 86 ”och 98” tum. Skärmarna levereras som standard med mångsidiga anslutningsmöjligheter inklusive 2 HDMI-portar, 1 DP-portar, 1 VGA-portar, RS232-portar och expansionsplats som stödjer Intels Open Pluggable Specification ( OPS), vilket gör dem kompatibla med OPS-enheter som mediaspelare och datorer.
large
Scroll to Top