Publicerat på

Projekt flötet!

Projekt flötet är en liten boj med minidator och solcell för att kunna rapportera din temp i dina bad vatten för att den som vill skall kunna se temp på just ditt badställe i en app. För oss på Bellaco är detta ett sätt att förena nytta med nöje. Vi är i ett test stadium nu för att inom kort ha en produkt för den som känner att de vill ha kul eller har behov av att kunna veta din TEMP……

Vill man vara med att testa eller känner att detta vore kul att vara involverad i eller rent av vill köpa ett flöte.
Hör av er till oss på //Team Bellaco

https://bellaco.se/kontakt/

Publicerat på

MDT + Bellaco

Vi på Bellaco är mycket stolta över vårt samarbete med MDT technologies

Bellaco distrubuerar, marknadsför och säljer en av årets mest innovativa leverantörer av KNX produkter. Vi är mycket nöjda med att ha fått möjligheten att jobba med MDT techhnologies som verkligen är ett företag med KNX produkter i topp skiktet.

Kontakta oss för mer Information >>

 

 

Publicerat på

Inom snar framtid så släpper Bellaco en ny IoT plattform

Inom snar framtid så släpper Bellaco en ny IoT plattform

IoT plattformen från Bellaco är byggd för att kunna skala på bredden, höjden och djupet. Bellaco’s IoT plattform bygger på en öppenhet när det gäller standarder och protokoll.

Det finns många leverantörer på marknaden, men de flesta boxar sina lösningar till sina produkter. Vi på Bellaco gör tvärt om, vi vill kunna erbjuda öppenhet för att kunna anpassa oss till våra kunder och deras behov.

Kolla in vår IoT Demo>>

Kontakta oss för mer information kring Bellaco’s IoT platform>>

Publicerat på

NookBox är ett smart inbrottslarm och har funktioner för smarta hem

Smart Home Security

NookBox är ett smart inbrottslarm anpassat för det moderna hemmet. Genom din smartphone har du alltid koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester. NookBox ger dig inte bara ett säkrare hem utan skapar nya möjligheter till en skönare tillvaro genom sina funktioner för smarta hem.

 

 

 

Läs Mer Om NookBox Här >>